Sport

INSPANNINGTEST

Uit een inspanningstest met lactaat- en hartslagmeting kunnen we de juiste trainingszones afleiden voor oa. doelgerichte trainingen. 


Hardlopers of wielrenners kunnen zo hun hartslagzones beter aanhouden om meer uit hun training te halen zoals het verbeteren van de conditie of meer focus op het verbranden van vet.

Hartslagzones zijn per persoon verschillend en moeten dan ook individueel worden bepaald.

LOOPANALYSE

Doormiddel van een loopanalyse, kracht- of stabilisatieoefeningen maken we een screening en geven advies om je klachten weg te krijgen en/of uw prestaties te verbeteren.  Het kan allemaal voor zowel de recreatieve sporter, competitiesporter of topsporter.

BIKEFITTING

Met bikefitting wordt de fiets geheel op uw persoonlijke dimensies en noden aangepast. Heeft u pijn tijdens het fietsen? Wilt u zeker zijn van de juiste positie op de fiets? Wilt u een verplaatsing of lange afstand zo efficiënt mogelijk afleggen? Of wilt u als competitie beest zo snel mogelijk rijden? Onze bikefitting streeft optimalisatie na van de trapefficiëntie en comfort.


Door gebruik te maken van de meest recente kennis en technologie kan elke persoon nauwkeurig opgemeten en op zijn eigen fiets gepositioneerd worden, hetzij een racefiets, xco, trail of enduro mountainbike, tijdritfiets of trekking/stadsfiets. Het specifiek afstellen van de voorvering en achterdemper van mountainbikes worden ook binnen onze service aangeboden.

HOOGTETRAINING

Trainen op hoogte, artificieel maar onder gecontroleerde omstandigheden.  Ideaal voor duursporten zoals trailrunning, wielrennen, skiën en triatlon om prestaties te verbeteren maar evengoed voor de bergbeklimmer of wandelaar die boven de 3000m gaat.

MOUNTCOACHING

Door jaren van ervaring en klimmen in het hooggebergte, bieden wij trainingsadvies aan voor trekkings in het hooggebergte of beklimmingen zoals de Kilimanjaro, Aconcagua of zelfs om Mount Everest te beklimmen.

Wij helpen je met de maandenlange voorbereiding om het tot een succes te kunnen omzetten.

ADRES

Frederik Wouterslaan 21

1910 Kampenhout

TELEFOON

016 - 65 18 26