Coaching

START YOUR HEALTH PROGRAM

Een gezonde geest voelt zich gelukkig in een gezond lichaam maar het is niet altijd even gemakkelijk om ons lichaam gezond te maken en/of te houden.


Daarom is er het programma "Start your health program" waar je samen met 2 professionals gedurende 3 maanden een persoonlijk programma volgt om sporten en gezond eten in je dagelijks leven te integreren.


Erno verzorgt jou persoonlijk bewegingsplan aangepast aan je doel dat je voor ogen hebt en je agenda. Wat zit hier inbegrepen?


  • Inspanningstest ter bepaling van je hartslagzones op de fiets of de loopband
  • Analyse van je dagelijkse activiteit
  • Trainingsschema via TrainingPeaks van 3 maand met progressieve opbouw.
  • Opvolging en adaptatie van het schema via TrainingPeaks en minimaal maandelijks contact via mail of whatsapp


Yasna helpt je met zoeken naar een manier om je gewicht op peil te brengen en je te leren hoe je gezond kan eten & leven.


  • Intakegesprek 1u
  • Eerste opvolging 1u
  • 2 Opvolgsessies 30min

PERSONAL COACHING

Wil je vaker sporten om een gezondere levensstijl te ontwikkelen, je conditie te verbeteren of gericht training naar sportprestatie of wedstrijd? Dan is personal trainer degeknipte coach voor jou!


Samen kijk je welke training het best bij jou past. Krachttraining, conditietraining, core-stability, een inspanningstest met lactaatmeting.. het kan allemaal bij Fisiotics.


Ook functionele training om je rugklachten te verbeteren of je een goede voorbereiding geven voor de skivakantie behoren tot de mogelijkheden.


Tijdens een kennismakingsgesprek bespreek je samen met je coach je sportieve verleden en medische achtergrond. Daarna wordt een persoonlijk trainingschema voor jou opgesteld dat via Trainingspeak wordt opgevolgd en kan worden bijgestuurd.


o ga je samen met je personal coach op weg om je sportieve doelen te bereiken.

ADRES

Frederik Wouterslaan 21

1910 Kampenhout

TELEFOON

016 - 65 18 26