Coaching

Relatietherapie


Het jachtige leven en de zorg om de kinderen kan er wel eens voor zorgen dat je elkaar binnen het huwelijk een beetje uit het oog verliest. Er lijkt geen tijd meer over te zijn voor elkaar.  Plots merk je dan dat je uit elkaar gegroeid bent. Relatietherapie kan ervoor zorgen dat jullie elkaar terug vinden en terug leren tijd maken voor de broodnodige communicatie.  Daar wringt het schoentje meestal. Het is belangrijk om opnieuw naar elkaar te leren luisteren en de problemen/moeilijkheden van de ander te leren zien.

Mindfulness en Burn-out

 

Wanneer je constant onder stress leeft, loopt van hier naar daar, het gevoel hebt dat je nooit tijd genoeg hebt en niet meer kunt recupereren dan loop je het gevaar om in een burn-out te belanden.

Door mindfulness en cognitieve therapie leer je je leven weer in handen nemen.   

 

Maak een persoonlijke afspraak  met Anne Dockx of schrijf U in voor de eerst volgende workshop. Voor meer info klik HIER

 

 

Jongeren coaching

 

Opgroeien is niet altijd gemakkelijk. Jongeren gaan vaak door een rollercoaster aan emoties en gevoelens en weten niet altijd goed hoe ze daar mee moeten omgaan. De druk op onze jongeren is ook enorm groot en ze zijn hier altijd even goed tegen bestand. Coaching kan hier heel veel problemen verhelpen. Zo krijgen ze betere inzichten in zichzelf en vergroten ze hun weerbaarheid. Dit legt ook meteen een goede basis voor een evenwichtig leven als volwassene

 

 

 

 

 

Personal training & Coaching

 

Stef Maginelle en Erno Mccrae zorgen voor de fysieke trainingen al dan niet in combinatie met hoogte training, inspanningstesten, persoonlijke trainingschema's of specifieke trainingen.

 

Anne Dockx zorgt voor de mental coaching en deze kunnen afgestemd worden op de fysieke training met eventueel bijkomend voedingsadvies door Yasna Overloop.

Kortom, wij helpen je doelen te bereiken, prestaties te verbeteren of de draad weer op te nemen na een revalidatie.

 

We starten altijd met een intakegesprek. In dit eerste gesprek gaan we zien wat uw doelen zijn en vervolgens stellen we een actieplan voor.

ADRES

Frederik Wouterslaan 21

1910 Kampenhout

TELEFOON

016 - 65 18 26

FISIOTICS

Frederik Wouterslaan 21

1910 KAMPENHOUT

016/65.18.26