Nieuw

 

 

Heeft u pijn tijdens het fietsen? Wilt u zeker zijn van de juiste positie op de fiets? Wilt u een verplaatsing of lange afstand zo efficiënt mogelijk afleggen? Of wilt u als competitie beest zo snel mogelijk rijden?

Met bikefitting wordt de fiets geheel op uw persoonlijke dimensies en noden aangepast. Erno Mc Crae geeft op afspraak professioneel advies zowel de recreatieve als professionele wielrenners en mountainbikers,

Gebruik makend van de Shimano Bike Fitting System wordt elke persoon opgemeten waarna een perfecte afstelling mogelijk wordt van je fiets.

Zowel naar blessurepreventie als naar rendement en efficientie werpt deze analyse zijn vruchten af.

 

 

BEKKENBODEM REËDUCATIE & PERINATALE REVALIDATIE

 

Urine-incontinentie is een vaak voorkomende klacht, dat in in de meeste gevallen volledig te genezen valt met eenvoudige kinesitherapeutische behandelingen. Een goede voorlichting en bekkenbodemspieroefeningen vormen de basis van deze therapie, met als doel de bekkenbodem terug te versterken.

Prenatale kinsitherapie is voornamelijk gericht op behandeling van deze klachten en het aanleren van bekkenbodemspiercontracties. Na de bevalling kan dan gestart worden met postnatale revalidatie waarbij de bekkenbodemspieroefeningen verder worden opgebouwd, en na verloop van tijd verstevigende oefeningen voor het hele lichaam kunnen worden uitgevoerd.

 

 

MINDFULNESS

 

Wanneer je constant onder stress leeft, loopt van hier naar daar, het gevoel hebt dat je nooit tijd genoeg hebt en niet meer kunt recupereren dan loop je het gevaar om in een burn-out te belanden. Door mindfulness en cognitieve therapie leer je je leven weer in handen nemen. Volgende therpatiën worden aangeboden ; Burn-out, jongeren coaching, relatietherapie, depressie behandeling, angst & paniek en mindfulness.

 

U kan zich inschrijven voor de eerst volgende mindfulness cursus dewelke start op 30 januari 2018.

Klik HIER voor meer info.

 

 

 

NATURAL MOVES

 

Wekelijkse trainingssessies in groep.

Elke woensdagavond (uitgezonderd schoolvakanties),

van 19.30u tot 20.45u,

BLOSO Domein Hofstade. (Domein sluit om 21.00u!)

 

Doel: Een gevarieerde, complete maar uitdagende lichaamstraining

in de natuur dmv onze meest natuurlijke basisbewegingen: rollen, kruipen, hangen, springen, lopen, klimmen,...

 

 

 

 

PERSONAL COACHING - TRAINING

 

Stef Maginelle zorgt voor de fysieke trainingen, al dan niet in combinatie met hoogte training, inspanningstesten, persoonlijke trainingschema's of specifieke trainingen.

 

Anne Dockx verzorgt de mental coaching en dit kan worden afgestemd worden op de fysieke training. Kortom, wij helpen je doelen te bereiken, prestaties te verbeteren of de draad weer op te nemen.

 

We starten altijd met een intakegesprek. In dit eerste gesprek gaan we zien wat uw doelen zijn

en stellen vervolgens een actieplan voor.

 

 

 

 

 

 

 

FISIOTICS

Frederik Wouterslaan 21

1910 KAMPENHOUT

016/65.18.26